Stappenplanner en kalender

Een visie hebben is stap één, de uitvoer is stap twee. Plan taken in op basis van branding doelstellingen en bouw gestructureerd aan het imago van het merk.

brand-planner

Van ambitie naar actie

Grote organisaties hebben vaak het probleem dat verschillende afdelingen verschillende planningen hanteren; in kleine organisaties is een marketingplan niet altijd aanwezig. In beide gevallen gaat dit ten koste van de ambities, de effectiviteit en het merk in z’n geheel.
Met Abrnd laat u dit – en de ergernissen die hierover optreden – voorgoed achter u. De volledige marketingplanning kan centraal opgeslagen en beschikbaar gemaakt worden. En is er nog geen marketingplan, dan kan Abrnd op basis van uw vastgelegde doelen, doelgroepen, kanalen en capaciteit een automatische planning aanbieden.
marketing-planning-plan-alle-taken-status2x
De planner

Houd overzicht over alle marketing taken

Om merkherkenning te bouwen is consistentie nodig. Consistentie in de vormgeving van het middel en consistente aanwezigheid. Abrnd helpt bedrijven beide vormen ‘im griff’ te houden.
Plan op basis van de doelstellingen de taken over het jaar in, assign de verantwoordelijke, en geef alvast een omschrijving mee van de taak. Iedereen krijgt automatisch een reminder in de mail als er een deadline nadert. Zo vallen dingen niet tussen wal en schip, worden deadlines vaker gehaald en kunt u gemakkelijk zien of alle taken gehaald worden.
Inhakers

Het hele jaar door vol met inspiratie

Het continu blijven plaatsen van berichten of verzinnen van actuele campagnes kan nog wel eens moeilijk zijn. Een ‘Creative Block’ of de ‘waan van de dag’ kan er al snel voor zorgen dat al snel terug wordt gevallen op de standaard uitingen of berichten.
Abrnd bevat 650 inhaakmomenten door het hele jaar heen om gebruikers te voorzien van inspiratie. Van algemeen bekende feestdagen en vakanties tot en met unieke en creatieve inhakers zoals pindakaasdag en wereld milieudag.
brand-planner-inhakers

Als u een agenda kunt gebruiken of een e-mail kunt versturen, dan kunt u ook Abrnd gebruiken om uw merk te bouwen. Uw eigen sterke merk bouwen is écht zo simpel.