Stappenplanner en online kalender

Een visie hebben is stap één, de uitvoer is stap twee.

Grote organisaties hebben vaak het probleem dat verschillende afdelingen verschillende planningen hanteren; in kleine organisaties is een marketingplan niet altijd aanwezig. In beide gevallen gaat dit ten koste van uw ambities, uw effectiviteit en uw merk.
Met Abrnd laat u dit – en de ergernissen die hierover optreden – voorgoed achter u. U kunt uw volledige marketingplanning centraal opslaan en beschikbaar maken. En heeft u nog geen marketingplan, dan kunt u in Abrnd uw doelen, doelgroepen, kanalen en capaciteit vastleggen, waarna Abrnd u een automatische planning geeft.
marketing-planning-plan-alle-taken-status2x

Houd overzicht over alle marketing taken

Visualiseer werkzaamheden en zorg eenvoudig voor overzicht. Zo vallen dingen niet tussen wal en schil, worden deadlines vaker gehaald en kunt u goed zien of alles gehaald wordt en wat niet.

Als u een agenda kan gebruiken of een e-mail kan versturen, dan kunt u ook Abrnd gebruiken om uw merk te bouwen. Uw eigen sterke merk bouwen is écht zo simpel.

Alles is verbonden

De Abrnd agenda koppelt branding doelen en assets aan agenda items. Zo kan er een stuk efficiënter gewerkt worden, en wordt ook inzichtelijk of er aan de doelstellingen wordt gewerkt.

Notificaties

Abrnd stuurt automatische notificaties van aankomende deadlines en reminders naar de verantwoordelijke van het agenda item.

Simpel slepen

Uw branding doelen en taken zijn al gedefinieerd. Het enige wat u hoeft te doen is ze in de agenda te slepen en verantwoordelijke toe te wijzen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?