Stappenplanner en kalender

Je merkvisie helder en aansprekend verwoorden, is een voorwaarde voor succes. Maar hoe zorg je nu dat die visie landt in de hoofden en harten van je doelgroep? De brand planner van Abrnd helpt je om doelgericht, consequent en gestructureerd te bouwen aan het imago van je merk.

brand-planner

Laat je ambities landen

Grote organisaties hebben vaak het probleem dat verschillende afdelingen hun eigen planningen hanteren; in kleine organisaties is een marketingplan niet altijd aanwezig. In beide gevallen gaat dit ten koste van de efficiëntie, effectiviteit en het succes van het merk.
Met de brand planner laat je dit probleem – en de ergernissen die ermee gepaard gaan – voorgoed achter je. Je kunt de volledige marketingplanning centraal opslaan en voor alle betrokkenen beschikbaar maken. En is er nog geen marketingplan? Dan kan Abrnd op basis van jouw vastgelegde doelen, doelgroepen, kanalen en capaciteit een automatische planning aanbieden.
marketing-planning-plan-alle-taken-status2x
De planner

Houd overzicht over alle marketing taken

Om merkherkenning te bouwen is consistentie nodig. Consistentie in de vormgeving van het middel en consistente aanwezigheid. Abrnd helpt bedrijven beide vormen ‘im griff’ te houden.
Plan op basis van de doelstellingen de taken over het jaar in, assign de verantwoordelijke, en geef alvast een omschrijving mee van de taak. Iedereen krijgt automatisch een reminder in de mail als er een deadline nadert. Zo vallen dingen niet tussen wal en schip, worden deadlines vaker gehaald en kunt u gemakkelijk zien of alle taken gehaald worden.
Inhakers

Het hele jaar door verzekerd van inspiratie

Het consequent plaatsen van berichten of verzinnen van actuele campagnes blijkt in de praktijk niet altijd eenvoudig. Door de ‘waan van de dag’ is het niet altijd mogelijk om tijd vrij te houden of creatief-op-commando te zijn. Met het risico dat een bericht wordt vergeten of overgeslagen, of dat je terugvalt op een standaarduiting.
Met de Abrnd inhaakmomenten kun je dat voorkomen. We hebben er maar liefst 650 voor je op een rij gezet, variërend van algemene feestdagen en vakanties tot en met unieke en creatieve inhakers, zoals #Pindakaasdag en #Wereldmilieudag. Zo blijf je actueel en verrassend en dat is precies wat je wilt met je merk.
brand-planner-inhakers

Hoe ingewikkeld is het? Not.

We geven je heel veel informatie op deze website. Mogelijk zie je af en toe door de bomen het bos niet meer. We maken graag met jou een wandeling langs alle features van Abrnd, zodat je zelf kunt zien hoe eenvoudig het is.