Definieer het juiste merk voor jouw bedrijf

Wil je een waardevol en succesvol merk bouwen? Start dan met het fundament. Benut de brand builder van Abrnd om de basis van jouw merk neer te zetten.

branding-steps
merk-bouwen-stappen-dashboard
Logische stappen

Maak het compleet

Ooit getwijfeld over welke stappen je moet zetten om een compleet merk in kaart te brengen? Abrnd heeft ze voor jou op een rijtje gezet. Niet zomaar, maar op basis van bewezen inzichten en ervaringen van de beste merkenbouwers ter wereld. Zo weet je zeker dat je niets vergeet.

branding-steps
screenshot-2020-07-14-at-16.42.30
Betrouwbare informatie

Voorkom verwarring en bespaar tijd

Wat komt eerst: de missie of de visie? En hoe verhouden die zich tot de purpose van jouw merk of bedrijf? Wat is het verschil tussen ‘tone’ en ‘voice’? Met Abrnd hoef je er nooit naar te zoeken of over te twijfelen. We hebben alle definities helder en precies omschreven. Zo weet je exact wat elk begrip inhoudt, waarom het belangrijk is én hoe je het ontwikkelt.

(BETA) Pagina templates

Maak het je merk gemakkelijk

Wat moet je over je cultuur vertellen? Hoe bouw je dat zo op dat het ook fijn is om terug te lezen? Met onze voorgedefinieerde pagina’s bepaal je heel eenvoudig belangrijke onderdelen, zoals de tone-of-voice. Wij stellen de juiste vragen en bieden de structuur; jij hoeft het alleen nog maar in te vullen.

branding-steps
page-builder
Alle vrijheid

Bouw jouw merk op jouw manier

De drag-and-drop paginabouwer biedt jou alle vrijheid om jouw merk te bouwen op een manier die bij jou past en die goed voor jou werkt. Voeg eenvoudig blokken toe, upload afbeeldingen of maak gebruik van standaard componenten om het verhaal van jouw merk op de beste manier te vertellen.

Ontdek hoe Abrnd jou kan helpen om je huisstijl efficiënt te beheren

Wat kun je verwachten tijdens een demo?
> Een duidelijk beeld van het Abrnd systeem en alle functies die passen bij jouw behoeftes.
> Advies van experts over wat de beste optie voor jouw vraag of doel kan zijn.
> Een prijsindicatie.
> Antwoord op vragen die je wellicht hebt over Abrnd en onze werkwijze.
abrnd-purpose-visie-en-missie-oefening
Wat is jouw droom?

Hoe moeten klanten jouw merk over vijf jaar beleven?

Welke droom heb jij voor jouw bedrijf? Waar moet je merk voor staan? Hoe moeten klanten jouw merk beleven? Bepaal vandaag waar jij naartoe wilt, zodat je er over vijf jaar kunt zijn. Begin met het in kaart brengen van jouw visie, missie én hogere doel. In onze whitepaper vind je zes eenvoudige stappen om die van jouw bedrijf te bepalen.

Zet je stip op de horizon en werk daar consequent naartoe

Stap 1: Bepaal de stip, creëer houvast en enthousiasme  

Bepaal met de brand builder van Abrnd waar jij over vijf jaar met je merk wil staan. Met een even heldere als waardevolle stip op de horizon weet je zeker dat je elke dag de juiste kant op roeit. Je creëert daarmee synergie en houvast binnen je organisatie, en motiveert iedereen die met je meebouwt om er maximaal voor te gaan.

Stap 2: Begin met bouwen en bouw verder

Resultaat van stap 1 is een blauwdruk, kloppende harten en neuzen die dezelfde kant op staan. Hoe duidelijker en motiverender de blauwdruk, hoe vlotter en eenvoudiger iedereen kan starten met bouwen. De blauwdruk geeft richting, voorkomt verkeerde keuzes en onnodige discussies over de koers of de aanpak.
brand-asset-management-asset
Brand Asset Management

Een centrale plek voor alle media bestanden.

Wat maakt het Abrnd platform anders? Dat is een goede vraag. In een notendop: ons gaat het om het creëren van de meest succesvolle merken en niet enkel om sneller doen wat we altijd al deden. Abrnd helpt bedrijven niet alleen efficiënter en effectiever te werken, maar juist ook om duurzame merken te bouwen.

Eén plek van waarheid

Abrnd geeft u de mogelijkheid om via 1 centrale plek samen te werken aan uw merk. Collega’s, klanten, PR bureaus, externe copywriters, vormgevers, en meer. Deel uw marketing uitingen, brand assets en maak ze direct beschikbaar over de hele wereld. Zo voorkomt u ruis en inconsistentie in uw communicatie.

Verhoog interne efficiëntie

Abrnd helpt normale alledaagse processen zoals het zoeken naar afbeeldingen, mailen over wie de laatste versie van de poster had en het delen van grote bestanden, waardoor u tijd bespaart, risico vermindert en een hoop frustratie voorkomt.

Verkrijg inzicht

Middelen communiceren is één, weten of het ook daadwerkelijk wat oplevert is twee. Abrnd maakt gebruik van nieuwe algoritmes die de resultaten van je middelen meten. Zo weet je welke middelen de meeste waarde opleveren en welke juist verbeterd moeten worden. Online én print.

Jouw merk bouwen met Abrnd?

Proberen kan altijd. En bevalt het je niet, dan zeg je gewoon weer op, aan het eind van de maand.