Geef jouw merk een unieke positionering

Jouw merk positioneren? Volg het eenvoudige stappenplan! Breng je bedrijf, de markt én jouw concurrentie in kaart aan de hand van duidelijke uitleg en concrete voorbeelden.

Kwaliteit boven kwantiteit.

Per jaar worden er alleen in Nederland al meer dan 150.000 bedrijven gestart en merken gecreëerd. Opvallen wordt dus een steeds lastigere uitdaging. Om een herkenbaar merk te bouwen moet het passen bij het bedrijf en de doelgroep en het moet onderscheidend zijn. Met behulp van het stappenplan in Abrnd weet je zeker dat je geen vinkje mist om tot de onderscheidende positionering te komen.

Features

Een eenvoudig stappenplan.

Ooit getwijfeld over welke dingen je allemaal moet doen om een sterk merk te kunnen bouwen? In Abrnd vind je alle stappen op een rijtje. Niet zomaar, maar op basis van bewezen inzichten en ervaringen van de beste merkenbouwers ter wereld.

Inhoudelijke uitleg en voorbeelden

Wat komt eerst: de missie of de visie? En hoe verhouden die zich tot de purpose van jouw merk of bedrijf? Wat is het verschil tussen ‘tone’ en ‘voice’? Per stap kun je een complete uitleg vinden. Alle definities staan voor je op een rijtje. Zo weet je exact wat elk begrip inhoudt, waarom het belangrijk is én hoe je elke stap in moet vullen.

Templates om eenvoudig in te vullen

Middels de templates per stap hoef je niet meer na te denken over wat je allemaal neer moet zetten, maar wordt het enkel een kwestie van invullen. Wij bieden de structuur; jij de inhoud.

P.s. met de drag-and-drop paginabouwer heb je alle vrijheid om elke pagina uit te bouwen zoals jij dat wilt.

Ontdek waarom andere bedrijven Abrnd gebruiken.
Maak een gratis account aan en probeer het zelf.