Downloads

Een succesvol merk bouwen is complex. Deze documenten helpen om dat proces te vereenvoudigen.

merkflexibiliteitscanvas-merk-flexibiliteit-canvas

Canvas: Het merkflexibiliteitscanvas

Bepaal welke (huisstijl)elementen altijd hetzelfde moeten blijven en welke mogen veranderen om een herkenbaar merk te bouwen. Breng al jouw merkelementen in kaart met behulp van dit canvas.

kies-de-juiste-digital-asset-manager

Whitepaper: kies de juiste Digital Asset Managent (DAM) oplossing voor jouw organisatie

Is het bouwen van een succesvol merk belangrijk voor de organisatie? Dan is het centraal beheren (asset management) een belangrijk onderdeel. Met behulp van deze whitepaper kun je de juiste oplossing voor jouw organisatie kiezen.

abrnd-purpose-visie-en-missie-oefening

Een purpose, visie en missie in 6 eenvoudige stappen

Een duidelijke en sterke visie, missie en purpose voor jouw merk/bedrijf in kaart brengen? Daar kan dit 6-stappenplan bij helpen.

enkel-voorkant

Wat is een merk? In deze whitepaper geven we de exacte definitie.

Het woord brand (lees brandmerk) komt oorspronkelijk van het Oud Noorse woord brandr, wat ‘branden’ betekent. Het brandmerken van vee wat Noorse veehouders toen deden, en nog steeds doen, is een manier om het vee eenvoudig te identificeren en te onderscheiden. Vandaag de dag vormen identificeren en onderscheiden nog steeds de kern van branding, maar de definitie is in de loop der jaren wel steeds veelomvattender geworden.

Lees verder in deze whitepaper.

customer-empathy-map-preview

De Customer Empathy Map – Wie is de doelgroep?

De Customer Empathy Map is een middel om meer inzicht te krijgen in de klant. Net als bij een persona, representeert deze Customer Empathy Map een subgroep binnen een specifiek marktsegment.

abrnd–waardepropositiecanvas

Value Proposition Canvas

Succesvolle bedrijven creëren producten en diensten die hun klanten écht willen. Om daarbij te helpen, heeft Strategyzer een Waarde Propositie Canvas ontworpen. Hierin wordt gekeken naar de wensen van het klantsegment en de waarde die het bedrijf aan de dienst of het product geeft. Als deze overeenkomen, is het product of de dienst geschikt voor de beoogde markt.

inhaakkalender 2020 2021

Inhaakkalender 2020

Een belangrijk onderdeel van marketing is actualiteit. Kun jij zo af en toe ook wat extra inspiratie gebruiken voor een (online) post of zelfs marketingcampagne? Dan kan onze inhaakkalender daarbij helpen.

persona-document

Creëer een volledige persona met dit document

Dit document wordt gebruikt om een beter beeld te krijgen van de klant en wat hij of zij wil bereiken. Hoe beter jij de klant begrijpt, hoe doelgerichter en doeltreffender jij je marketingstrategie kunt inzetten.