Gratis resources om je een stapje verder te helpen.

Tast toe.

Canvas: Brand Focus Canvas

De tool om ervoor te zorgen dat iedereen binnen jouw organisatie de keuzes maakt die bijdragen aan het behalen van de visie.

Canvas: Het merkflexibiliteitscanvas

Bepaal welke (huisstijl)elementen altijd hetzelfde moeten blijven en welke mogen veranderen om een herkenbaar merk te bouwen. Breng al jouw merkelementen in kaart met behulp van dit canvas.

Whitepaper: kies de juiste Digital Asset Managent (DAM) oplossing voor jouw organisatie

Is het bouwen van een succesvol merk belangrijk voor de organisatie? Dan is het centraal beheren (asset management) een belangrijk onderdeel. Met behulp van deze whitepaper kun je de juiste oplossing voor jouw organisatie kiezen.

Een purpose, visie en missie in 6 eenvoudige stappen

Een duidelijke en sterke visie, missie en purpose voor jouw merk/bedrijf in kaart brengen? Daar kan dit 6-stappenplan bij helpen.

Creëer een volledige persona met dit document

Dit document wordt gebruikt om een beter beeld te krijgen van de klant en wat hij of zij wil bereiken. Hoe beter jij de klant begrijpt, hoe doelgerichter en doeltreffender jij je marketingstrategie kunt inzetten. 

Een voorbeeld van een huisstijl handboek?

Heb je een beeld nodig van wat er allemaal in je brand guidelines moet zitten? Welke richtlijnen en onderdelen je moet verzamelen om straks de kwaliteit en consistentie van jouw merk te waarborgen.

Waardepropositie canvas

Succesvolle bedrijven creëren producten en diensten die hun klanten écht willen. Om daarbij te helpen, heeft Strategyzer een Waarde Propositie Canvas ontworpen. Hierin wordt gekeken naar de wensen van het klantsegment en de waarde die het bedrijf aan de dienst of het product geeft. Als deze overeenkomen, is het product of de dienst geschikt voor de beoogde markt.

Customer Empathy Map

De Customer Empathy Map is een middel om meer inzicht te krijgen in de klant. Net als bij een persona, representeert deze Customer Empathy Map een subgroep binnen een specifiek marktsegment.