Organiseer, beheer en deel jouw marketing-materiaal

Bewaak consistentie, vind bestanden sneller, creëer foutloze communicatie en deel eenvoudig met collega's. In de Digital Asset Management (DAM) kun je jouw merk en middelen efficiënt en centraal beheren.

Van complexe mappenstructuur naar eenvoudig samenwerken.

Met de Digital Asset Manager creëer je binnen no-time een online locatie voor al jouw marketingmiddelen. Zorg ervoor dat iedereen de laatste versies van jouw middelen gebruikt en de consistentie van jouw merk gewaarborgd blijft. 

Features

Alle ruimte in de cloud.

Waar staat de brochure die laatst is opgemaakt? Wie had ook alweer de laatste versie van die Facebook post? Welke whitepaper kan ik het beste delen? Creëer overzicht en hou de regie door jouw marketingmateriaal in de Digital Asset Manager (DAM) van Abrnd op te slaan. Verhoog de efficiëntie en verlaag het risico op inconsistentie.

Vind bestanden eenvoudig met de intuïtieve zoekfunctie.

Weg met die complexe mappenstructuur of speurwerk tussen e-mails naar de juiste bestanden. Maak gebruik van de eenvoudige zoekfunctie en filters. Binnen een paar klikken hebben jij en je collega's de juiste bestanden gevonden.

Meer informatie per middel.

Jouw marketingmateriaal centraal beschikbaar maken is stap in, de juiste toepassing is stap twee. Leg per middel uit waarvoor het gebruikt mag/moet worden, wanneer het gedeeld mag worden of hoe het geïmplementeerd moet worden.

Deel middelen snel en efficiënt.

Weg met al die bestanden versturen via de mail, wetransfer, dropbox of andere online opslag. In Abrnd deel je eenvoudig met collega's of andere partners.

Ontdek waarom andere bedrijven Abrnd gebruiken.
Probeer het zelf en maak een gratis account aan.