Jouw huisstijl handboek altijd up-to-date.

Beheer jouw huisstijl in de cloud. Zorg dat iedereen er altijd en overal bij kan en bewaak de consistentie en kwaliteit van jouw merk.

Binnen een paar klikken jouw huisstijlhandboek online.

Jouw bedrijf heeft een huisstijl en je wilt dat iedereen die altijd goed toepast zodat je een herkenbaar merk kunt bouwen. Het online huisstijl handboek helpt je daarbij. Het is dé oplossing voor bedrijven die efficiënt en effectief willen werken aan hun merk. Binnen no-time heb jij jouw huisstijl handboek online staan. 

Alle features om jouw werk makkelijk te maken.

Makkelijk, efficiënt en altijd online.

Ontwerp jouw huistijlhandboek met behulp van voorgedefinieerde blokken zodat iedereen altijd de juiste data beschikbaar heeft. Net dat beetje meer nodig? Met de standaard blokken kun je de pagina net zo lang maken als jij zelf wilt.

Een eenvoudige invuloefening

Wat zet je eigenlijk in een huisstijlhandboek? Welke elementen bepalen de identiteit en uitstraling van jouw merk? En welke gebruiksregels mag niemand vergeten? Met de templates en standaard blokken hoef je niet meer na te denken over wát belangrijk is, maar wordt het een kwestie van invullen. Breng alle richtlijnen kraakhelder in kaart en beschikbaar voor iedereen.

Deel snel en efficiënt

Maak een einde aan e-mails over wie de kleurcode's weet of zoekwerk in onoverzichtelijke mappenstructuren naar de juiste versie van het logo. Verhoog de efficiëntie in jouw werkprocessen, elimineer ruis door bestanden eenvoudig via de brand guidelines te delen.

Altijd toegankelijk en altijd up-to-date

Het nadeel van een analoog huisstijlhandboek? Dat het slecht bestand is tegen veranderingen en moeilijk is om te updaten. Met de brand guidelines zorg je dat alle informatie over jouw merk altijd en overal bereikbaar is en altijd up-to-date is.

Ontdek waarom andere bedrijven Abrnd gebruiken.
Creëer een centrale plek voor jouw merk en begin met bouwen voor een fractie van de kosten.