imagine-how-srong-your-brand-would-be-if-you-started-building-it-5-years-ago

Stel je eens voor hoe sterk jouw merk zou zijn als je vijf jaar geleden was begonnen met bouwen.

Concentreer je op lange termijn succes.

Het bouwen van een waardevol merk gaat niet over een nacht ijs. Het kost tijd en energie om bekend te worden en de juiste associaties aan het merk te koppelen. Branding (het bouwen van van merkwaarde) is daarom een lange termijn strategie. Vaak is het gebrek aan korte termijn resultaten bij branding echter een reden voor veel bedrijven om hier niet mee te beginnen. Waarom zou je nadenken over rendement over 5 jaar als je morgen omzet nodig hebt… toch?!

Het nadeel is dat elke dag uitstel aan het begin, een dag aan het einde van de rit toevoegt; de tijd die nodig is om jouw merk bekend en waardevol te maken in de markt. Met andere woorden: als je een jaar wacht om je merk te bouwen duurt het automatisch een jaar langer voordat jouw merk is waar het had kunnen zijn.

Gezien de voordelen die een waardevol merk op kan leveren is het kiezen voor uitstel geen slimme bedrijfsstrategie! Besef daarom wat je opgeeft als je het bouwen (beïnvloeden) van jouw merkwaarde uitstelt. Want de kans is groot dat jij in de toekomst zal balen van die keuze.

Wil jij beginnen met het bouwen van merkwaarde?

Abrnd maakt het ontwikkelen van waardevolle merken beschikbaar, eenvoudig en effectiever voor alle soorten bedrijven over de hele wereld. Leer meer over ons platform.