Een krachtige en tijdloze purpose, visie en missie in 6 eenvoudige stappen.

Zorg dat u de begrippen visie en missie niet door elkaar haalt en ook niet verwart met de purpose (het hogere doel) van uw bedrijf. Deze 6 stappen helpen u de de visie, missie en purpose te bepalen, zodat u straks het merk kunt bouwen dat helpt deze te behalen.

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de privacy statement en dat Abrnd u relevante informatie toestuurt zoals andere downloads, updates en aanbiedingen. Uiteraard kunt u zich altijd en op elk moment afmelden via de (unsubscribe) link die onderaan in elke mail terug te vinden is.

Download gratis.

Bij het downloaden gaat u akkoord met de privacy voorwaarden. In het kort: we gaan u ‘NIET’ spammen, we spelen uw gegevens ‘NIET’ door aan derden. Wat we wel doen is waardevolle andere informatie toesturen wanneer die beschikbaar is. Ons doel is om u te helpen. Mocht u dat toch niet willen, kunt u zich logischerwijs altijd afmelden.

Wat staat er in dit document?

In dit document vindt u zes oefeningen waarmee u op een eenvoudige en heldere manier de purpose, visie en missie van uw merk kunt formuleren. Abrnd heeft deze stappen gedefinieerd op basis van modellen van experts die boven elke twijfel verheven zijn. Ze hebben hun sporen in marketingland ruimschoots verdiend. De 6 stappen zijn opgedeeld in de volgende drie (voor de hand liggende) onderdelen:

 

De purpose

Een hoger doel (verder kijken dan geld verdienen) wordt steeds belangrijker voor het bestaansrecht van een onderneming.

 

De visie

Wat is de stip op de horizon? Waar zijn we met zijn allen naartoe aan het roeien?

 

De missie

Hoe dan? Hoe gaan we op onze eindbestemming komen?

abrnd-purpose-visie-en-missie-oefening