Beheer uw merk met de brand asset manager (BAM) van Abrnd

Creativiteit is zilver, consistentie is goud. Zeker als het gaat om het bouwen van merken.

Creativiteit is zilver, consistentie is goud. Zeker als het gaat om het bouwen van merken, is het van belang dat alle neuzen dezelfde kant op staan. De kracht en de geloofwaardigheid van een merk zitten in de herkenning.
In de Brand Asset Manager van Abrnd legt u eenvoudig alle gegevens op de juiste manier vast. Neem afscheid van eindeloze mails en discussies over waar uw merk voor staat, wat de laatste versie van die flyer ook alweer was, wat de kleurcodes zijn, welke speelruimte er is en of u klanten met ‘je’ of ‘u’ aanspreekt. Door alles centraal en digitaal op te slaan in Abrnd heeft u uw merk altijd binnen handbereik en up-to-date.
share-assets2x

Werk eenvoudig samen

U start met uw merk te definiëren en te positioneren. U omschrijft de missie, kernwaarden en identiteit van uw merk en de doelgroep op wie u zich richt. Vervolgens: hoe ziet de doelgroep uw merk (als het al bestaat) en hoe wilt u dat uw merk gezien wordt ten opzichte van concurrerende merken?

Het efficiënt en effectief managen van uw merkdragers (brand assets) bespaart veel bedrijven al direct 54% aan tijd. Maar het voorkomt ook fouten in uw communicatie waardoor u geen extra marketing budgetten kwijt bent om die fouten weer te herstellen.

Eén plek van waarheid

Abrnd geeft u de mogelijkheid om via 1 centrale plek samen te werken aan uw merk. Collega’s, klanten, PR bureaus, externe copywriters, vormgevers, en meer. Deel uw marketing uitingen, brand assets en maak ze direct beschikbaar over de hele wereld. Zo voorkomt u ruis en inconsistentie in uw communicatie.

Verhoog interne efficiëntie

Abrnd helpt normale alledaagse processen zoals het zoeken naar afbeeldingen, mailen over wie de laatste versie van de poster had en het delen van grote bestanden, waardoor u tijd bespaart, risico vermindert en een hoop frustratie voorkomt.

Verkrijg inzicht

Middelen communiceren is één, weten of het ook daadwerkelijk wat oplevert is twee. Abrnd maakt gebruik van nieuwe algoritmes die de resultaten van je middelen meten. Zo weet je welke middelen de meeste waarde opleveren en welke juist verbeterd moeten worden. Online én print.

Benieuwd naar de mogelijkheden?