Alle merkbestanden online vinden, beheren en delen vanuit één centrale plek

Efficiënt werken is prettig, consistent met je merk omgaan is cruciaal. Regel het vandaag nog, met de digital asset management oplossing van Abrnd. Veilig, eenvoudig en effectief.

brand-asset-management-asset
digital-asset-management-brands
brand-assets
Brand Asset Management

Wat zijn brand assets?

Brand assets zijn zichtbare, tastbare en soms hoorbare merkelementen. Bijvoorbeeld de hoofdkleuren van je merk, de vorm van het logo, symbolen, het lettertype, symbolen of een jingle. Een merk heeft vaak slechts enkele hoofdkenmerken die de identiteit bepalen. Die kunnen worden ‘vertaald’ in een grote verscheidenheid aan uitingen. Om de consistentie en herkenbaarheid van het merk te borgen, is het van groot belang iedereen die ermee werkt, precies weet wat de richtlijnen zijn en altijd met de juiste versie van bestanden werkt.

Brand Asset Management

Bewaar en beheer jouw brand assets op één centrale plek

Creëer één plek van waarheid voor alle marketingmiddelen die jouw bedrijf gebruikt zodat je eenvoudig alle bestanden op een intuïtieve en efficiënte wijze terug kunt vinden.
brand-asset-management-platform-2
asset-management-media-beheer-systeem
Media en content management

Voorkom dat de waan van de dag je merk regeert

Waar staat de brochure die laatst is opgemaakt? Wie had ook alweer de laatste versie van die Facebook post? Welke whitepaper kan ik het beste delen? Hoe groter een bedrijf en hoe meer verschillende medewerkers en afdelingen zich bezighouden met de communicatie van een merk, hoe groter het belang hier overzicht en regie op te houden. Dat kan eenvoudig, veilig en efficiënt, met de Digital Asset Manager (DAM).
De Digital Asset Manager (DAM) geeft alle afdelingen een centrale plek om het merk op te slaan. Zo weet iedereen precies waar hij of zij moet zijn waardoor de efficiëntie wordt verhoogd en het risico op inconsistentie wordt verminderd.

Ontdek hoe Abrnd bedrijven helpt eenvoudig assets digitaal te beheren

Wat kun je verwachten tijdens een demo?
> Een duidelijk beeld van het Abrnd systeem en alle functies die passen bij jouw behoeftes.
> Advies van experts over wat de beste optie voor jouw vragen of behoeften kan zijn.
> Een prijsindicatie.
> Antwoord op vragen die je wellicht hebt over Abrnd en onze werkwijze.

Bestandsbeheer om uw merk te laten groeien.

Voorzie collega’s en teams van één centraal platform voor de opslag van merk-, marketing- en product assets. Met Abrnd maak je alle assets beschikbaar voor wie ze beschikbaar moeten zijn, en minimaliseer je het risico op fout gebruik of ruis.
Vereenvoudig daarnaast dagelijkse processen, zoals het zoeken naar afbeeldingen en andere assets of het delen van grote bestanden en minimaliseer tijd, risico’s en onduidelijkheid bij het creëren van marketingmateriaal.
kies-de-juiste-digital-asset-manager

Whitepaper: kies de juiste Digital Asset Management (DAM) oplossing voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar het juiste Digital Asset Management (DAM) platform voor jouw organisatie? Deze whitepaper helpt je om te bepalen welk platform het best past bij jouw branding uitdagingen.

Een vaste structuur met alle flexibiliteit

Creativiteit is zilver, consistentie is goud. Zeker als het gaat om het bouwen van merken, is het van belang dat alle neuzen dezelfde kant op staan. De kracht en de geloofwaardigheid van een merk zitten in de herkenning.
Brand asset management van Abrnd geeft organisaties één plek om merk-, campagne- en product assets veilig te beheren en zo de consistentie en efficiëntie te verhogen. Eenvoudig te bereiken, te delen en te verspreiden.
Neem afscheid van eindeloze mails en meetings over waar jouw merk voor staat, wat de laatste versie van die flyer ook alweer was, wat de kleurcodes zijn, welke speelruimte er is en of klanten getutoyeerd mogen worden. Door alles centraal en digitaal op te slaan in Abrnd heb je je merk altijd binnen handbereik en up-to-date.
Brand guidelines

De richtlijnen en rode draad van het merk

Elke uiting die voor het merk wordt gecreëerd heeft inhoud en wordt opgebouwd uit de bouwblokken en volgens de richtlijnen van het merk. Die inhoud, bouwblokken en richtlijnen zijn essentieel om de consistentie van het merk te behouden en toch flexibel genoeg te kunnen zijn.
Leg kleuren en typografie vast, maar vergeet niet de tone-of-voice, cultuur en visie van jouw merk. Is er een geschiedenis die nieuwe collega’s of partners beslist moeten kennen? Ook voor dat verhaal is plek.
brand-assets-typography

Het efficiënt en effectief managen van je merkdragers (brand assets) zorgt voor een hogere consistentie in de communicatie, voorkomt fouten en versnelt het ontwikkelingsproces van marketingmiddelen

Borg, meet en verhoog de kwaliteit

Verhoog je merkprestaties door de kwaliteit van elke asset te waarborgen in Abrnd. Door alles in Abrnd te managen, is niet alleen duidelijk waar alles staat, maar ook wat elke asset oplevert.

Verhoog efficiëntie

Alle assets zijn eenvoudig toegankelijk en kunnen op het juiste moment, op de juiste manier en naar de juiste persoon worden gedistribueerd. Dit bespaart bedrijven tijd, verhoogt de consistentie en uiteindelijk de merkherkenning en het vertrouwen in jouw merk.
branding-steps
Brand builder

Abrnd helpt je niet alleen met het beheren, maar ook met het bouwen van je merk  

Waarmee onderscheidt het Abrnd platform zich? We helpen bedrijven niet alleen om efficiënter en effectiever te werken, maar juist ook om succesvolle, duurzame merken te creëren. En wel op een beproefde én betaalbare manier.
Dat kun je doen met onze brand builder: een vaste workflow met alle stappen die een bedrijf kan zetten om een merk te bouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?