Versterk uw merk met brand asset management

Creativiteit is zilver, consistentie is goud. Waarborg merkconsistentie met alle assets op één centraal platform in de digital asset management oplossing van Abrnd.

Bestandsbeheer om uw merk te laten groeien.

Het brand asset management onderdeel van Abrnd geeft organisaties een platform om merk-, campagne- en product assets veilig te beheren en zo de consistentie te verhogen.
Creativiteit is zilver, consistentie is goud. Zeker als het gaat om het bouwen van merken, is het van belang dat alle neuzen dezelfde kant op staan. De kracht en de geloofwaardigheid van een merk zitten in de herkenning. In de Brand Asset Manager van Abrnd legt u eenvoudig alle gegevens op de juiste manier vast.
Neem afscheid van eindeloze mails en discussies over waar uw merk voor staat, wat de laatste versie van die flyer ook alweer was, wat de kleurcodes zijn, welke speelruimte er is en of u klanten met ‘je’ of ‘u’ aanspreekt. Door alles centraal en digitaal op te slaan in Abrnd heeft u uw merk altijd binnen handbereik en up-to-date.
share-assets2x

Creëer een plek van waarheid met brand asset management in Abrnd.

Voorzie collega’s en teams van één centraal platform voor de opslag van merk-, marketing- en product assets. Met Abrnd worden al uw assets beschikbaar voor wie ze beschikbaar moeten zijn, en wordt het risico op fout gebruik en ruis geminimaliseerd.
Vereenvoudig daarnaast dagelijkse processen zoals het zoeken naar afbeeldingen en andere assets, het delen van grote bestanden en minimaliseer productietijd, risico’s en onduidelijkheid bij het creëren van marketingmateriaal.

Het efficiënt en effectief managen van uw merkdragers (brand assets) zorgt voor een hogere consistentie in uw communicatie en voorkomt fouten en versnelt productietijd.

Verhoog kwaliteit

Verhoog merkprestatie door de kwaliteit van elke asset te waarborgen in Abrnd. Door alles in Abrnd te managen weet je altijd waar alles staat, maar ook wat assets opleveren.

Verhoog efficiëntie

Alle assets zijn eenvoudig toegankelijk en kunnen op het juiste moment, op de juiste manier en naar de juiste persoon worden gedistribueerd. Dit bespaart bedrijven tijd, verhoogt de consistentie en uiteindelijk de merkherkenning en het vertrouwen in uw merk.

Eén plek van waarheid

Abrnd geeft u de mogelijkheid om via 1 centrale plek samen te werken aan uw merk. Collega’s, klanten, PR bureaus, externe copywriters, vormgevers, en meer. Deel uw marketing uitingen, brand assets en maak ze direct beschikbaar over de hele wereld. Zo voorkomt u ruis en inconsistentie in uw communicatie.

Verhoog interne efficiëntie

Abrnd helpt normale alledaagse processen zoals het zoeken naar afbeeldingen, mailen over wie de laatste versie van de poster had en het delen van grote bestanden, waardoor u tijd bespaart, risico vermindert en een hoop frustratie voorkomt.

Verkrijg inzicht

Middelen communiceren is één, weten of het ook daadwerkelijk wat oplevert is twee. Abrnd maakt gebruik van nieuwe algoritmes die de resultaten van je middelen meten. Zo weet je welke middelen de meeste waarde opleveren en welke juist verbeterd moeten worden. Online én print.

Benieuwd naar de mogelijkheden?