Een centrale plek voor alle bestanden

Creativiteit is zilver, consistentie is goud. Waarborg merkconsistentie met alle assets op één centraal platform in de digital asset management oplossing van Abrnd. Veilig, efficiënt en gebruiksvriendelijk.

brand-asset-management-asset
digital-asset-management-brands

Bestandsbeheer om uw merk te laten groeien.

Voorzie collega’s en teams van één centraal platform voor de opslag van merk-, marketing- en product assets. Met Abrnd worden al uw assets beschikbaar voor wie ze beschikbaar moeten zijn, en wordt het risico op fout gebruik en ruis geminimaliseerd.
Vereenvoudig daarnaast dagelijkse processen zoals het zoeken naar afbeeldingen en andere assets of het delen van grote bestanden en minimaliseer tijd, risico’s en onduidelijkheid bij het creëren van marketingmateriaal.

Een vaste structuur met alle flexibiliteit

Creativiteit is zilver, consistentie is goud. Zeker als het gaat om het bouwen van merken, is het van belang dat alle neuzen dezelfde kant op staan. De kracht en de geloofwaardigheid van een merk zitten in de herkenning.
Brand asset management van Abrnd geeft organisaties een plek om merk-, campagne- en product assets veilig te beheren en zo de consistentie en efficiëntie te verhogen. Eenvoudig te bereiken, te delen en te verspreiden.
Neem afscheid van eindeloze mails en meetings over waar uw merk voor staat, wat de laatste versie van die flyer ook alweer was, wat de kleurcodes zijn, welke speelruimte er is en of klanten getutoyeerd mogen worden. Door alles centraal en digitaal op te slaan in Abrnd heeft u uw merk altijd binnen handbereik en up-to-date.
Brand assets

De richtlijnen en rode draad van het merk.

Elke uiting die voor het merk wordt gecreëerd heeft inhoud en wordt opgebouwd uit de bouwblokken (brand assets) van het merk. Die inhoud en bouwblokken zijn essentieel om de consistentie van het merk te behouden en toch flexibel genoeg te kunnen zijn.
Leg kleuren en typografie vast, maar vergeet niet de tone-of-voice, cultuur en visie van uw merk. Is er een geschiedenis die nieuwe collega’s of partners moeten weten? Ook daar is een plekje aan toegewijd.
brand-assets-typography
asset-management-media-beheer-systeem
Media en content management

Bestandsbeheer om uw merk te laten groeien

Elke afdeling die contact heeft met de klant heeft een keer middelen nodig. Om te updaten, verspreiden, delen of even snel te printen. Waar staat de brochure die laatst is opgemaakt? Wie had ook alweer de laatste versie van de facebook post? Welke whitepaper kan ik het beste delen?
De Digital Asset Manager (DAM) geeft alle afdelingen een centrale plek om het merk op te slaan. Zo weet iedereen precies waar hij of zij moet zijn waardoor de efficiëntie wordt verhoogt en het risico op inconsistentie wordt verminderd.

Het efficiënt en effectief managen van uw merkdragers (brand assets) zorgt voor een hogere consistentie in uw communicatie, voorkomt fouten en versnelt het ontwikkelingsproces van marketingmiddelen.

Verhoog kwaliteit

Verhoog merkprestatie door de kwaliteit van elke asset te waarborgen in Abrnd. Door alles in Abrnd te managen is duidelijk waar alles staat, maar ook wat assets opleveren.

Verhoog efficiëntie

Alle assets zijn eenvoudig toegankelijk en kunnen op het juiste moment, op de juiste manier en naar de juiste persoon worden gedistribueerd. Dit bespaart bedrijven tijd, verhoogt de consistentie en uiteindelijk de merkherkenning en het vertrouwen in uw merk.
branding-steps
Brand builder

Abrnd gaat om meer dan assets opslaan

Wat maakt het Abrnd platform anders? Dat is een goede vraag. In een notendop: ons gaat het om het creëren van de meest succesvolle merken en niet enkel om sneller doen wat we altijd al deden. Abrnd helpt bedrijven niet alleen efficiënter en effectiever te werken, maar juist ook om duurzame merken te bouwen.
Daarom hebben we bij Abrnd een vaste workflow ontworpen met alle stappen die een bedrijf kan zetten om een merk te bouwen. Een simpele en begrijpelijke structuur om jouw merk in op te slaan hoort daar automatisch bij.

Eén plek van waarheid

Abrnd geeft u de mogelijkheid om via 1 centrale plek samen te werken aan uw merk. Collega’s, klanten, PR bureaus, externe copywriters, vormgevers, en meer. Deel uw marketing uitingen, brand assets en maak ze direct beschikbaar over de hele wereld. Zo voorkomt u ruis en inconsistentie in uw communicatie.

Verhoog interne efficiëntie

Abrnd helpt normale alledaagse processen zoals het zoeken naar afbeeldingen, mailen over wie de laatste versie van de poster had en het delen van grote bestanden, waardoor u tijd bespaart, risico vermindert en een hoop frustratie voorkomt.

Verkrijg inzicht

Middelen communiceren is één, weten of het ook daadwerkelijk wat oplevert is twee. Abrnd maakt gebruik van nieuwe algoritmes die de resultaten van je middelen meten. Zo weet je welke middelen de meeste waarde opleveren en welke juist verbeterd moeten worden. Online én print.

Benieuwd naar de mogelijkheden?