Ontstaan door passie, gedreven door ambitie en gemotiveerd door noodzaak.

Dit is ons verhaal.

De impact die succesvolle merken hebben op het bedrijfsresultaat is enorm en groeit continu. Prijsvoordelen, hogere klantloyaliteit en maximale bedrijfswaarde zijn slechts enkele voorbeelden. Maar, merken bouwen gaat niet over een nacht ijs. De expertise en constante aandacht die nodig is om een succesvol merk (reputatie) te bouwen maakt branding vaak te complex, te tijdrovend en bovenal te kostbaar voor de meeste bedrijven. Vanuit dat gedachtegoed ontstond Abrnd.

Elk bedrijf zou een sterk merk moeten kunnen bouwen. Ongeacht grootte, kennis, geld en tijd.

Tomas N. Bloem – Abrnd

Merken zijn niet optioneel.

De afgelopen jaren is branding veranderd van ‘optionele’ kostenpost naar een ‘verplichting’. Traditionele vormen van marketing (print en tv) werden al minder rendabel door de komst van online marketing, en omdat iedereen zich nu  maximaal stort op online marketing wordt de marketing over het algemeen steeds duurder. Het aantal communicatiekanalen en concurrenten neemt bijna elk jaar toe en hiermee groeit de strijd om de aandacht van de klant bijna exponentieel. En in de toekomst zal die strijd enkel maar toenemen.

De klantkant

Vanuit een klantperspectief veranderde het ook. Omdat klanten blootgesteld worden aan steeds meer marketinguitingen en steeds minder tijd hebben, nemen ze steeds meer beslissingen op basis van vertrouwen. Als we een nieuwe TV nodig hebben denken we direct aan Philips of Samsung en niet (meer) aan Salora of Grundig. Het probleem: deze reputatie is niet optimaal. Hoe men het ook wendt of keert, een bedrijf heeft een reputatie/vertrouwen nodig. Oftewel een merk.

Onze filosofie

Dus, onze filosofie was simpel: als branding steeds waardevoller en belangrijker wordt, dan zou het bouwen van een merk beschikbaar moeten zijn voor alle bedrijven. En niet alleen voor de grote jongens zoals Heineken, maar juist voor 99% van de andere ondernemers met (misschien wel betere) soortgelijke producten.

Onze missie werd daarom al snel duidelijk: het bouwen van succesvolle en duurzame merken beschikbaar maken voor alle bedrijven over de hele wereld.

De menselijke kant

Al snel ontstond er een wat menselijkere ambitie: los van de financiële en niet-financiële voordelen die merken voor het bedrijf zelf hebben, geloven wij bij Abrnd dat merken een verantwoordelijkheid hebben: het welzijn van de wereld. Wat heeft het voor een zin om maximale winst binnen te harken als we tegelijk de wereld aan het kannibaliseren zijn?

Wij geloven dat bedrijven een dermate impact op de wereld hebben dat het eigenlijk een verplichting zou moeten zijn om verder te kijken dan zichzelf. Wij geloven daarom dat de succesvolle merken van de toekomst niet enkel moeten nadenken over wat ze kunnen pakken, maar juist wat zij kunnen geven. Succesvolle merken van de toekomst zijn merken die de wereld verbeteren, niet schaden.

Ons hogere doel

Onze missie om merken beschikbaar te maken voor alle bedrijven is daardoor niet alleen belangrijker geworden, maar ook onze continue drive en motivator. Het is ons hogere doel om zo veel mogelijk bedrijven over de hele wereld in staat te stellen merken te bouwen, die op hun beurt het bedrijf in staat stellen een betere wereld te bouwen. Dat is: Building. Better. Brands. Dat is ons bestaansrecht.

Wij draaien er niet omheen. Abrnd wil geschiedenis schrijven. Hoe? Door de toekomst van branding te veranderen. Eenpitter of multinational, groot of klein budget, we willen iedereen de kans geven een sterk merk te bouwen.

Ons team

Meewerken aan een platform waarmee we de wereld gaan veroveren?

Onze cultuur

Het succes van Abrnd is niet alleen te danken aan de compleetheid van ons product en toegewijde klantenservice, maar wordt ook bepaald door onze cultuur. Het ontwikkelen van het best mogelijke product voor onze klanten staat centraal. Wij geloven in onze medewerkers en dat hun passie en ambitie bijdraagt aan onze missie en visie: merken bouwen mogelijk maken voor bedrijven over de hele wereld.

Ons hogere doel: zo veel mogelijk bedrijven motiveren om bij te dragen aan deze wereld. Verder denken dan geld verdienen. Dat is branding van de toekomst. Dat is Abrnd.

Benieuwd? Vraag een gratis demo aan.