Succesvolle en duurzame merken efficiënt en effectief bouwen.

Elk bedrijf heeft dezelfde uitdagingen als het gaat om het bouwen van succesvolle merken. Wat is het juiste merk om te bouwen? Hoe gaat het gebouwd worden? Hoe wordt resultaat inzichtelijk? En hoe kan het constant worden verbeterd? Het Abrnd platform helpt bedrijven die uitdagingen eenvoudig, efficiënt en bovenal een stuk goedkoper aan te pakken.

Één centrale plek voor uw merk.

Merken bouwen is nog nooit zo efficiënt en effectief geweest.

strategisch-merken-management-proces

Het probleem

Wat is een merk? Deze vraag wordt door veel ondernemers gesteld. En dat is zo gek nog niet. Merk management is een complex vraagstuk. Want hoe worden merken gebouwd?
Wat en hoeveel bedrijven doen om een merk te bouwen verschilt, maar in essentie doorlopen ze allemaal dezelfde 4 stappen: Het merk ontwikkelen, het merk implementeren (communiceren), de merkprestaties meten en het merk versterken.
Dit proces moet gemanaged worden. En hoe meer bedrijven aan hun merk bouwen, hoe lastiger (en dus duurder) het managen wordt.

De oplossing

Abrnd standaardiseert en automatiseert dit proces. Waar bedrijven voorheen veel geld kwijt waren aan branding bureaus, helpt Abrnd dit proces efficiënter en effectiever te doorlopen. Abrnd helpt ‘het juiste’ merk te ontwikkelen, dat merk te implementeren, merkprestaties te meten en geeft advies hoe het merk versterkt kan worden.
In Abrnd kunnen mensen zelf of in teams alles doen wat nodig is om een sterk merk voor hun bedrijf te bouwen.
group-59112x
Definiëren en positioneren

Bepaal het beste merk voor het bedrijf.

Een succesvol merk bouwen begint met het definiëren en positioneren. Wat is de merkvisie? Welke doelen moeten behaald worden? Hoe vertaalt zich dat in kernwaarden en de identiteit van het merk? Wie is de klant? Wat onderscheidt het bedrijf van de concurrentie? Hoe vertaalt zich dat in de tone-of-voice? En welke kleuren passen het best? Abrnd begeleidt bedrijven door dit proces heen. Zo is zeker dat er geen stappen worden overgeslagen en kunnen er slimmere keuzes gemaakt worden.
Plannen en implementeren

Implementeer en communiceer het merk.

“A brand is not what you say it is, it’s what they say it is”, aldus Marty Neumeier. Met andere woorden: het bouwen van een sterk merk begint pas bij de ervaring die de doelgroep ermee heeft. De communicatie dus. Maar wat moet gecommuniceerd worden? Wanneer? En waar? Plan met de agenda de acties om het merk aan de man te brengen en start met het bouwen aan een imago.
planner-marketing-brand-planner
brand-performance-measurement
Meten en analyseren

Krijg inzicht in de merkprestatie.

Meten is weten. Om het merk efficiënt en effectief te laten groeien moet de prestatie ervan inzichtelijk worden gemaakt en worden geanalyseerd. Wat gaat goed en levert de gewenste resultaten op? En wat juist niet? Abrnd geeft inzicht.
Adviseren en verbeteren

Groei en maximaliseer merkwaarde

Op basis van de resultaten kan worden bepaald welke acties de hoogste ROI hebben en behouden of zelfs uitgebreid moeten worden. Acties die juist weinig rendement opleveren of zelfs geld kosten komen snel aan het licht en kunnen worden aangepast of gestopt. Advies nodig? De Branding specialist van Abrnd is slechts een chat verwijderd.
asset-detail-2
digital-asset-management-brands
Brand Asset Management

Een plek van waarheid

Voorkom onnodige e-mail conversaties over ‘waar staat het logo’ of ‘welke foto moet ik gebruiken voor…’ met de Digital Asset Manager van Abrnd. Creëer een plek van waarheid om de consistentie van het merk te waarborgen en zeeën aan tijd en frustraties te besparen.
Brand dashboard

Het merk in één overzicht

Iedereen die in contact staat met de klant heeft een kans om het merkimago te versterken. Hoe beter het merk gecultiveerd is bij medewerkers en andere stakeholders, hoe groter de kans dat het merk ook daadwerkelijk versterkt wordt. Het dashboard is volledig in te richten naar wens om nieuwe en bestaande collega’s het merkverhaal eigen te maken.
brand-dashboard

Sterk merk als voorwaarde voor succes

Uw eigen merk bouwen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het platform van Abrnd wijst u de weg en zorgt bovendien dat u bij de les blijft. Starten is al een kunst, maar een merk goed implementeren, consistent communiceren en door laten groeien, is de ware uitdaging!
Abrnd helpt u uw droom waar te maken. Wij zijn uw betrouwbare gids bij het bouwproces van uw merk. Daarbij laten wij ons leiden en inspireren door de inzichten en good practices van grote merkenbouwers. Gesteund door bewezen branding formules en met hulp van onze experts bouwt u in de online omgeving van Abrnd uw merk in vier stappen.
Sterke merken hebben dit gemeenschappelijk: ze doorlopen alle vier stappen in het branding proces. In de praktijk zien we van veel bedrijven dat sommige stappen meer aandacht krijgen dan andere. Soms ontbreekt de expertise, soms de (financiële) middelen, maar vaak is het ook de waan van de dag die ervoor zorgt dat stappen worden vergeten, onderschat of overgeslagen. Abrnd helpt u dit te voorkomen!

De meerwaarde zit in het geheel.

Een eigen merk bouwen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het platform van Abrnd helpt met elke stap in de goede richting en zorgt bovendien dat u bij de les blijft. Starten is al een kunst, maar een merk goed implementeren, consistent communiceren en door laten groeien, is de ware uitdaging!
Abrnd helpt om uw droom waar te maken. Wij zijn de betrouwbare gids bij het bouwproces van uw merk. Daarbij laten wij ons leiden en inspireren door de inzichten en good practices van grote merkenbouwers. Gesteund door bewezen branding formules en met hulp van onze experts is het mogelijk in de online omgeving van Abrnd uw merk te bouwen in slechts vier stappen.

Benieuwd hoe Abrnd eruit ziet?

Boek een demo met een van onze experts. Dan kijken we of Abrnd uw bedrijf kan helpen.