Hét platform voor het bouwen van succesvolle merken.

Abrnd helpt met het definiëren, positioneren, beheren, implementeren, analyseren en verbeteren van succesvolle merken.

lean-branding-stappenplan-simple
strategisch-merk-management-kotler

Hoe werkt het?

Deze wordt door veel ondernemers gesteld. En dat is zo gek nog niet. Branding is een complex vraagstuk. Want wat is een merk? Hoe worden ze gebouwd? Wat en hoeveel bedrijven doen om een merk te bouwen verschilt, maar in essentie doorlopen ze allemaal dezelfde stappen: Het merk ontwikkelen, het merk implementeren (communiceren), het merk meten en het merk versterken. Dit proces moet gemanaged worden. En hoe meer bedrijven doen, hoe lastiger (en dus duurder) dat wordt.

Wat doet het Abrnd platform?

Het Abrnd platform in weze de eerste versie van een volledig geautomatiseerd branding platform. Het helpt bedrijven een sterk merk te ontwikkelen, te implementeren, te analyseren en te verbeteren. In Abrnd kunnen mensen zelf of in teams alles doen wat nodig is om een sterk merk voor hun organisatie te bouwen.
group-59112x
Definiëren en positioneren

Bepaal het beste merk voor het bedrijf.

Een sterke merk bouwen voor uw bedrijf begint met het bepalen van dat merk. Het definiëren en positioneren. Maar, welke dingen zijn belangrijk? En hoe moet dat? Abrnd helpt deze vraagstukken te beantwoorden. Zoals: Wat is de missie? Hoe vertaalt zich dat in kernwaarden en de identiteit van het merk? En hoe zorgt men ervoor dat het aansluit op de doelgroep op wie u zich richt? En welke kleuren passen het best bij de merkpersoonlijkheid?
Plannen en implementeren

Implementeer en communiceer het merk.

Het bouwen van sterke merken begint pas echt wanneer mensen het merk ervaren. Maar wat moet er worden gecommuniceerd? Hoe? Waar? Wanneer? Via heldere stappenplannen en met hulp van de online kalender plant u even simpel als strategisch alle acties met betrekking tot uw merk.
group-59082x
group-58902x
Meten en analyseren

Controleer marketing inspanningen.

Weten of inspanningen de gewenste resultaten opleveren en helpen het merk te bouwen is essentieel voor sterke merken. Abrnd blijft daarom constant inspanningen en resultaten meten en monitoren. Voldoen middelen bijvoorbeeld aan de merkrichtlijnen (zoals kleuren)? En hoe staat het met het merkimago? Dankzij het algoritme wordt steeds duidelijker welke acties bijdragen en welke juist niet.
Adviseren en verbeteren

Maximaliseer de merkwaarde

Abrnd adviseert automatisch (dankzij verschillende Google API’s) welke onderdelen goed zijn en welke inspanningen veel opleveren. En welke juist niet. Abrnd adviseert op basis daarvan wat gedaan kan worden om de fouten te elimineren en kansen te utiliseren. Makkelijk toch?
group-58922x

Sterk merk als voorwaarde voor succes

Uw eigen merk bouwen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het platform van Abrnd wijst u de weg en zorgt bovendien dat u bij de les blijft. Starten is al een kunst, maar een merk goed implementeren, consistent communiceren en door laten groeien, is de ware uitdaging!
Abrnd helpt u uw droom waar te maken. Wij zijn uw betrouwbare gids bij het bouwproces van uw merk. Daarbij laten wij ons leiden en inspireren door de inzichten en good practices van grote merkenbouwers. Gesteund door bewezen branding formules en met hulp van onze experts bouwt u in de online omgeving van Abrnd uw merk in vier stappen.

Het gaat om het geheel

Sterke merken hebben dit gemeenschappelijk: ze doorlopen alle vier stappen in het branding proces. In de praktijk van veel bedrijven zien we dat sommige stappen meer aandacht krijgen dan andere. Soms ontbreekt de expertise, soms de (financiële) middelen, maar vaak is het ook de waan van de dag die ervoor zorgt dat stappen worden vergeten, onderschat of overgeslagen. Abrnd helpt u dit te voorkomen!
abrnd-positionering

50% meer consistentie

Verhoog merkherkenning en de kwaliteit van uw merk door consistentie in uw communicatie te verhogen.

42% meer efficiëntie

Werk sneller samen, overleg minder en verhoog efficiëntie tijdens het bouwen van uw merk.

67% minder kosten

Bespaar honderden euro’s per maand aan advies uren en creatie door slimmer te werken en meer te automatiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?