Er is een betere manier om sterke merken te bouwen.

Abrnd helpt bedrijven succesvolle merken te bouwen, beheren, implementeren en verbeteren. Sneller, beter, efficiënter en goedkoper.

het-abrnd-platform

Sterk merk als voorwaarde voor succes

Uw eigen merk bouwen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het platform van Abrnd wijst u de weg en zorgt bovendien dat u bij de les blijft. Starten is al een kunst, maar een merk goed implementeren, consistent communiceren en door laten groeien, is de ware uitdaging!
Abrnd helpt u uw droom waar te maken. Wij zijn uw betrouwbare gids bij het bouwproces van uw merk. Daarbij laten wij ons leiden en inspireren door de inzichten en good practices van grote merkenbouwers. Gesteund door bewezen branding formules en met hulp van onze experts bouwt u in de online omgeving van Abrnd uw merk in vier stappen.
group-59112x
1

Bouw: uw merk definiëren en positioneren

U start met het merk te definiëren en te positioneren. U omschrijft de missie, kernwaarden en identiteit van het merk en de doelgroep op wie u zich richt. Vervolgens: hoe ziet de doelgroep uw merk (als het al bestaat) en hoe wilt u dat uw merk gezien wordt ten opzichte van concurrerende merken?
2

Use: uw merk plannen & implementeren

Via heldere stappenplannen en met hulp van de online kalender plant u even simpel als strategisch alle acties met betrekking tot uw merk. Met Abrnd houdt u altijd overzicht en weet u precies weet wat u wanneer moet doen. Zowel extern als intern.
group-59082x
group-58902x
3

Analyse: merkprestaties meten

Abrnd blijft u uw resultaten meten en monitoren. Zo weet u steeds hoe uw merk wordt beleefd en gewaardeerd én welke acties daartoe bijdragen.
4

Grow: merkwaarde maximaliseren

Een merk bouwen is een continu proces dat zowel vraagt om alertheid en creativiteit als om volharding en discipline. Abrnd houdt u scherp en biedt u steeds nieuwe input om uw merk verder te verbeteren en te versterken.
group-58922x

Het gaat om het geheel

Sterke merken hebben dit gemeenschappelijk: ze doorlopen alle vier stappen in het branding proces. In de praktijk van veel bedrijven zien we dat sommige stappen meer aandacht krijgen dan andere. Soms ontbreekt de expertise, soms de (financiële) middelen, maar vaak is het ook de waan van de dag die ervoor zorgt dat stappen worden vergeten, onderschat of overgeslagen. Abrnd helpt u dit te voorkomen!
abrnd-positionering

50% meer consistentie

Verhoog merkherkenning en de kwaliteit van uw merk door consistentie in uw communicatie te verhogen.

42% meer efficiëntie

Werk sneller samen, overleg minder en verhoog efficiëntie tijdens het bouwen van uw merk.

67% minder kosten

Bespaar honderden euro’s per maand aan advies uren en creatie door slimmer te werken en meer te automatiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?