Bouw jouw merk beter en efficiënter en laat je merkwaarde sneller groeien

Ga aan de slag met slimme invulvelden, drag en drop bouwstenen, centraal merkmanagement en andere features om jouw merk sneller naar een hoger niveau te tillen.

Elk bedrijf, elk merk, elk team en elk individu

Wij maken het bouwen van waardevolle merken voor iedereen haalbaar.
branding-steps
Brand builder

Bepaal het ideale merk voor jouw bedrijf

Een nieuw merk in de markt zetten of een bestaand merk rebranden? Waar begin je? Welke stappen zijn belangrijk en hoe zet je ze? De brand builder geeft een duidelijk stappenplan met alle uitleg die jij nodig hebt om het ultieme merk te definiëren en positioneren.
Brand guidelines

Leg de huisstijl en merkrichtlijnen vast

De herkenbaarheid van jouw merk vergroten en/of de efficiëntie binnen jouw onderning verhogen? Leg jouw merk en merkrichtlijnen vast in de brand guidelines en creëer één (digitale) plek van waarheid voor iedereen om de consistentie van jouw merk en marketing te waarborgen, ruis te verminderen en fouten te voorkomen.
group-55522x
merkprestatie-internal-branding
Gebruiksstatistieken

Krijg inzicht in de merkprestatie

Krijg inzicht in welke onderdelen het meest gebruikt en gedownload worden, wie er veel bezig is met het merk én wie juist niet. Met de juiste informatie weet je welk onderdeel goed of minder goed presteert en waar je jouw aandacht op moet richten.
Brand planner

Implementeer en communiceer het merk

Een sterk en duurzaam merkimago vraagt om continu communicatie en een goede planning. Met de brand planner bepaal je precies wat er gecommuniceerd moet worden, waar, door wie en wanneer. Om verzekerd te zijn van inspiratie, kun je gebruikmaken van meer dan 600 ‘inhaakmomenten’.
planner-marketing-brand-planner
digital-asset-management-brands
Brand Asset Management

Eén plek van waarheid

Merkbestanden hebben een plek nodig waar ze worden bewaard. Werk je in je eentje, dan kan dat op je eigen computer. Werk je in een klein team, dan komen er al snel mailtjes zoals: ‘Kan jij me de laatste versie van de flyer sturen?’ En wordt jouw team nog groter, dan is de kans groot dat iedereen iets bewaart, maar niemand het totaaloverzicht heeft. Zo zijn organisaties al gauw 60 uur per medewerker per jaar kwijt aan onnodig zoekwerk en communicatie. Met de Digital Asset Manager van Abrnd los je dat probleem voorgoed op; je werkt allemaal vanuit hetzelfde beheersysteem.
Brand dashboard

Het merk in één overzicht

Maak nieuwe collega’s bekend met de belangrijkste aspecten van jouw merk en zorg dat deze ook bij de huidige medewerkers scherp op het netvlies blijven staan. Richt het Brand Dashboard precies in zodat het past bij jouw merk en maak van jouw collega’s merkambassadeurs.
dashboard-klein
customize-brand-portal-small
Unieke look & feel

Zet je Abrnd-werkomgeving in jouw huisstijl

Pas de werkomgeving van Abrnd aan, zodat je ook hier de look and feel en huisstijl van jouw merk onmiskenbaar herkent. Van login scherm tot en met de kleur van de automatisch verzonden e-mails.
Adviseren en verbeteren

Groei en maximaliseer merkwaarde

De resultaten geven je inzicht in welke acties de hoogste ROI (Return On Investment) opleveren en welke weinig. Zo kun je onderbouwd keuzes maken voor welke acties je wilt behouden of uitbreiden, en welke je wilt aanpassen of beëindigen. Heb je hier advies bij nodig? De Branding specialist van Abrnd is slechts een chat verwijderd.
asset-detail-2

Sterk merk als voorwaarde voor succes

Uw eigen merk bouwen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het platform van Abrnd wijst u de weg en zorgt bovendien dat u bij de les blijft. Starten is al een kunst, maar een merk goed implementeren, consistent communiceren en door laten groeien, is de ware uitdaging!
Abrnd helpt u uw droom waar te maken. Wij zijn uw betrouwbare gids bij het bouwproces van uw merk. Daarbij laten wij ons leiden en inspireren door de inzichten en good practices van grote merkenbouwers. Gesteund door bewezen branding formules en met hulp van onze experts bouwt u in de online omgeving van Abrnd uw merk in vier stappen.
Sterke merken hebben dit gemeenschappelijk: ze doorlopen alle vier stappen in het branding proces. In de praktijk zien we van veel bedrijven dat sommige stappen meer aandacht krijgen dan andere. Soms ontbreekt de expertise, soms de (financiële) middelen, maar vaak is het ook de waan van de dag die ervoor zorgt dat stappen worden vergeten, onderschat of overgeslagen. Abrnd helpt u dit te voorkomen!

De meerwaarde zit in het geheel.

Een eigen merk bouwen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het platform van Abrnd helpt met elke stap in de goede richting en zorgt bovendien dat u bij de les blijft. Starten is al een kunst, maar een merk goed implementeren, consistent communiceren en door laten groeien, is de ware uitdaging!
Abrnd helpt om uw droom waar te maken. Wij zijn de betrouwbare gids bij het bouwproces van uw merk. Daarbij laten wij ons leiden en inspireren door de inzichten en good practices van grote merkenbouwers. Gesteund door bewezen branding formules en met hulp van onze experts is het mogelijk in de online omgeving van Abrnd uw merk te bouwen in slechts vier stappen.

Benieuwd hoe Abrnd voor jouw merk kan werken?

Wij verkennen het graag met je. Boek een demo met een van onze experts.