Werken bij Abrnd

Wil je werken bij een bedrijf waar je maximaal wordt uitgedaagd en mee kunt bouwen aan een van ‘s werelds meest innovatieve platformen? Dan zouden we een goede fit kunnen zijn.

UX design stage bij Abrnd

Als je de beste gebruikerservaringen willen creëren.

Python developer stage bij Abrnd

Voor als je de nieuwe ML en AI-koning(in) wilt worden.

Copywriter stage bij Abrnd

Hallo taaltalenten en copywriters. Schrijf jij mee aan de toekomst?

Artificial Intelligence stage bij Abrnd

Denk jij dat artificial intelligence het verschil maakt tussen een goed en geweldig bedrijf?

Simpel van buiten, complex van binnen.

Het creëren van een waardevol platform dat onze doelgroep helpt met het bouwen van sterke merken. Dat is waar wij voor gaan. Alles wat we verzinnen, uitdenken, ontwerpen, bouwen en optimaliseren doen wij om de dagelijkse situatie van onze klanten makkelijker, logischer, goedkoper en leuker te maken. Dit alles doen we op hoog niveau. Wij geloven niet in half werk. Alles moet kloppen en voor zichzelf spreken zonder veel te moeten uitleggen.
Natuurlijke adoptie bij de eindgebruiker is het doel. Van logische en geautomatiseerde stappenplannen tot en met de interactie van het systeem. Dat betekent dat mensen altijd begrijpen wat ze moeten doen, waarom ze dat moeten doen, hoe ze dat moeten doen en dat ze het snel en eenvoudig kunnen doen.
Maar dan wel op een lean manier. We zijn tenslotte (nog) maar een startup.

It’s not about you.

Het gaat niet om jou maar om het hogere doel. Het klinkt misschien gek, maar wij vinden van niet. Abrnd bestaat niet omdat we geld willen verdienen of onze collega’s rijk willen maken. We bestaan niet om stoer te doen op verjaardagen of omdat we beter betalen dan conculega’s. Abrnd bestaat omdat we een verschil willen maken in deze wereld. Een impact waar we trots op kunnen zijn. Ons doel: ervoor zorgen dat je wilt praten over wat je doet en waar je aan bijdraagt.
Jouw geluk (zowel op kantoor als privé) is voor ons meer een voorwaarde dan uitgangspunt.
Bij Abrnd hechten we daarom veel waarde aan teamwork. De samenwerking tussen verschillende persoonlijkheden en waardes die bij elkaar passen is wat ons succesvol maakt. We hebben een openhartige cultuur waarin we altijd zeggen wat we goed vinden, maar misschien nog belangrijker: ook zeggen wanneer iets niet goed is. Een cultuur creëren waarin we eerlijk kunnen en durven te zijn, in combinatie met vrijheid en verantwoordelijkheid, draagt maximaal bij aan ons en jouw resultaat.

Wij belonen oprechte passie, integriteit en autonomie.

Wij weten dat kwaliteit geld kost. Maar wij willen ook zeker weten dat mensen bij ons komen werken voor het werk, en niet voor het salaris. Daarom belonen wij mensen die niet alleen goed (willen) zijn in wat ze doen, maar ook bij willen dragen aan ons hogere doel. Mensen die geloven in wat we kunnen bereiken als we met zijn allen de schouders eronder zetten. Ben jij in voor een échte uitdaging? Kun je omgaan met verantwoordelijkheid? Dan zijn wij een geschikte plek. Wil je liever veel geld verdienen waarbij het werk je niet zoveel uitmaakt? Dan kun je beter elders solliciteren.
P.S. Dit is niet ons kantoor, maar wel een geniale foto.