Werken bij Abrnd

Werken bij een bedrijf waar je mee kan bouwen aan een van ‘s werelds meest innovatieve platformen? Een plek waar je constant uitgedaagd wordt? Kom kennismaken met Abrnd.

UX design stage bij Abrnd

Als je de beste gebruikerservaringen willen creëren.

Python developer stage bij Abrnd

Voor als je de nieuwe ML en AI-koning(in) wil worden.

Copywriter stage bij Abrnd

Hallo taaltalenten en copywriters. Schrijf jij mee aan de toekomst?

Artificial Intelligence stage bij Abrnd

Denk jij dat artificial intelligence het verschil maakt tussen een goed en geweldig bedrijf?

Simpel van buiten, complex van binnen.

Het creëren van een waardevol platform dat onze doelgroep helpt met het bouwen van sterke merken. Dat is waar wij voor gaan. Alles wat we verzinnen, uitdenken, ontwerpen, bouwen en optimaliseren doen wij om de dagelijkse situatie van onze klanten makkelijker, logischer, goedkoper en leuker te maken. Dit alles doen we op hoog niveau. Wij geloven niet half werk. Alles moet kloppen en voor zichzelf spreken zonder veel te moeten uitleggen. Natuurlijke adoptie bij de eindgebruiker is het doel. Van logische en geautomatiseerde stappenplannen tot en met de interactie van het systeem. Dat betekent dat mensen altijd begrijpen wat ze moeten doen, waarom ze dat moeten doen, hoe ze dat moeten doen en dat ze het snel en eenvoudig kunnen doen.

Team performance

Bij Abrnd hechten we veel waarde aan ons team. De samenwerking tussen verschillende persoonlijkheden en waardes die bij elkaar passen is wat ons succesvol maakt. We hebben een openhartige cultuur waarin we altijd zeggen wat we goed vinden, maar misschien nog belangrijker: ook zeggen wanneer iets niet goed is. Wij denken dat door een cultuur te creëren waarin we eerlijk kunnen en durven te zijn, in combinatie met de vrijheid en verantwoordelijkheid maximaal bijdraagt aan ons en jouw resultaat. Werkplezier staat voorop maar de persoon is het belangrijkste.

Wij belonen ambitie, passie en toewijding.

Wij weten dat kwaliteit geld kost. Maar wij willen ook zeker weten dat mensen bij ons komen werken voor het werk, en niet voor het salaris. Daarom belonen wij mensen die niet alleen goed (willen) zijn in wat ze doen, maar ook bij willen dragen aan onze missie: andere bedrijven helpen succes te creëren. Ben jij in voor een échte uitdaging? Kan je om met verantwoordelijkheid? Dan zijn wij een geschikte plek. Wil je liever veel geld verdienen waarbij het werk je niet zoveel uitmaakt? Dan kan je beter elders solliciteren.