Werken bij Abrnd

Wil je werken bij een bedrijf waar je maximaal wordt uitgedaagd en mee kunt bouwen aan een van ‘s werelds meest innovatieve platformen? Dan zouden we een goede fit kunnen zijn.

UX design stage bij Abrnd

Als je de beste gebruikerservaringen wilt creëren.

Python developer stage bij Abrnd

Voor als je de nieuwe ML en AI-koning(in) wilt worden.

Stagiair tekstschrijver

Hallo taaltalenten en copywriters. Schrijf jij mee aan de toekomst?

Artificial Intelligence stage bij Abrnd

Denk jij dat artificial intelligence het verschil maakt tussen een goed en geweldig bedrijf?

Simpel van buiten, geavanceerd van binnen

Het creëren van een waardevol platform dat onze doelgroep helpt met het bouwen en beheren van sterke merken. Dat is waar wij voor gaan. Alles wat we verzinnen, uitdenken, ontwerpen, bouwen en optimaliseren doen wij om de dagelijkse situatie van onze klanten gemakkelijker, logischer, betaalbaarder en succesvoller te maken. Dit alles doen we op hoog niveau. Wij geloven niet in half werk. Alles moet kloppen en voor zichzelf spreken.
Natuurlijke adoptie bij de eindgebruiker is het doel. Van logische en geautomatiseerde stappenplannen tot en met de interactie van het systeem. Dat betekent dat mensen altijd begrijpen wat ze moeten doen, waarom ze dat moeten doen, hoe ze dat moeten doen en dat ze het snel en eenvoudig kunnen doen.
Maar dan wel op een lean manier. We zijn tenslotte (nog) maar een startup.

It’s not about you

Het gaat niet om jou, niet om ons en ook niet om geld; het gaat om het hogere doel. Abrnd bestaat omdat we een verschil willen maken. Een impact die bijdraagt aan een betere wereld.
Bij Abrnd hechten we daarom veel waarde aan teamwork. De samenwerking tussen verschillende persoonlijkheden die professioneel naar hartenlust mogen botsen, maar elkaar altijd respecteren en vinden in gedeelde waarden, is wat ons succesvol maakt. Binnen een transparante cultuur waarin we eerlijk kunnen en durven te zijn, en waarin vrijheid samengaat met verantwoordelijkheid, draag jij maximaal bij aan je eigen ontwikkeling, die van Abrnd en onze purpose.

Wij belonen oprechte passie, integriteit en autonomie

Natuurlijk belonen we je voor de kwaliteit die je levert. Maar ons salaris is niet onze drijfveer en ook niet die van onze (toekomstige) collega’s. We zijn op zoek naar mensen die onze visie en ambitie delen en willen bijdragen aan het hogere doel van Abrnd. Die bereid zijn om samen de schouders eronder te zetten. Ben jij in voor een échte uitdaging? Kun je omgaan met die balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan zijn wij een geschikte plek.