Whitepaper: kies de juiste Digital Asset Management (DAM) oplossing voor uw bedrijf.

Volgens een recente studie verspillen marketeers jaarlijks ±60 uur aan het zoeken van marketingmiddelen. En als ze de juiste middelen niet kunnen vinden, laten ze de middelen opnieuw maken door het creatieve team. Dit kost veel tijd en geld. Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem kan deze problemen oplossen. Maar welk systeem is het beste voor uw bedrijf?

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de privacy statement en dat Abrnd u relevante informatie toestuurt zoals andere downloads, updates en aanbiedingen. Uiteraard kunt u zich altijd en op elk moment afmelden via de (unsubscribe) link die onderaan in elke mail terug te vinden is.

Wat staat er in dit whitepaper?

Het implementeren van een Digital Asset Management (DAM) systeem kan helpen marketingmateriaal centraal en digitaal op te slaan. Hierdoor ontstaat er één plek van waarheid, kunnen teams efficiënter samenwerken, en voorkom je onnodig werk. Maar welke oplossing past het best bij het bedrijf?

In deze whitepaper/gids vind je:

  • Een korte uitleg over DAM systemen;
  • Een overzicht met de varianten;
  • Waarom je een DAM oplossing nodig hebt;
  • Hoe je bepaalt welke oplossing het beste past;

 

Download de whitepaper gratis.

Meer weten over onze DAM-Oplossing voor merken?

Onze Brand Asset Manager helpt bedrijven de consistentie van hun merk te waarborgen, efficiënter samen te werken en de merkwaarde sneller te doen stijgen.

kies-de-juiste-digital-asset-manager